Výhody a nevýhody online automatů: tajemství hracích automatů odhaluje odborník webu Svetova Kasina

Většina českých hráčů při návštěvě online kasin dává přednost automatům. Mají širokou škálu her s vynikající grafikou, širokou škálou bonusových možností a jednoduchými pravidly. Výplatní poměry některých strojů dosahují 50 000 kreditů. Ve skutečnosti to není celý seznam výhod tohoto typu zábavy. Hrací automaty však mají významné nevýhody. Klady a zápory webu upřímně řeknou odborníkovi webu SvetovaKasinaOnline a jeho šéfredaktor Ondřej Lón.  

Hlavní výhody hracích automatů

Automaty jsou mezi uživateli online kasin v České republicevelmi oblíbené znějakého důvodu. Mají širokou škálu výhod:

  • jasná a realistická grafika vytvořená pomocí pokročilých technologií;
  • podpora různých bonusových možností - rozptyly, divočiny,  speciální symboly, kola cen, rizikové hry, exploze, rozšiřující se obrázky atd.;
  • četné výherní linie;
  • funkce nákupu bonusového kola;
  • široká škála zábavy různých předmětů - špičková kasina České republiky nabízejí více než 6000 slotů;
  • vysoké koeficienty, dosahující 1 milion úvěrů;
  • hry mnoha zařízení jsou přeloženydočeštiny;
  • možnost hrát na Kč nebo Eura;
  • přítomnost progresivního jackpotu v některých zařízeních.

Sloty jsou ideální pro začínající hráče z České republiky. Mají jednoduchá pravidla. Chcete-li získat cenu, musíte spustit zařízení, které se vám líbí, nastavit výši sázky, rozhodnout o počtu řádků a aktivovat válce. Každý začátečník si může snadno zapamatovat algoritmus.

Ondřej Lón: "Obrovským plusem hracích automatů je možnost hrát zdarma a bez registrace v online kasinu. Díky demo režimu můžete v českých klubech roztáčet kotouče světlých slotů na neurčito."

Virtuální kredity jsou vydávány za sázení. V některých modelech můžete nastavit CZKjakoměnu, což je velmi výhodné pro začátečníky, budou moci experimentovat s částkami a vybrat si tu nejlepší pro hraní o peníze.

Jaká je hlavní výhoda slotů?

Hlavní výhodou onlinezařízení je malý limit na minimální sázku. Díky tomu je kategorie her dostupná bez ohledu na výši příjmu klienta. I při doplnění vkladu za 100 Kč nebo 10 EURbude možnéprovést několik desítek sázek v jednotlivých zařízeních a více než sto.

Ondřej Lón: "Pokud hrajete pro zábavu a výhry, je lepší si založit účet v  českých korunách.  V tomto případě je možné minimalizovat náklady a vsadit několik haléřů.

Tato taktika se nazývá "Flat", má minimální rizika. V tomto případě zůstává pravděpodobnost zasažení jackpotu nebo výhry velké částky. V procesu  otáčenílze aktivovat kolo s bezplatnými otočeními a dalšími bonusovými možnostmi, což zvýší počáteční investici o několik set nebo dokonce tisíckrát.

Hlavní nevýhody hracích automatů

Podle informací portálu https://www.svetovakasinaonline.cz/vyherni-automaty/ mnoho hráčů během spinů setkává s řadou prázdných spinů. Tuto situaci lze pozorovat i v licencovaném online kasinu Česká Republika s certifikovaným softwarem.

Vysoké riziko ztráty peněz

Pro české hráče jsou ztráty skutečným stresem. Mnoho lidí se snaží vrátit investice a zvýšit sázky, provést další otočení. Často tato strategie vede pouze k odlivu vkladu a osoba zůstává zklamaná.

Ondřej Lón: "Pro snížení ztrát stojí za to připomenout pravidla money managementu a principy zodpovědného hraní. Výše sázky by neměla být vyšší než 1-3% vkladu a až 10% měsíčního příjmu by mělo být přiděleno na zábavu v kasinu. Aby nedošlo k utrácení více, doporučuje se nastavit limity."

Minimální sázky budou skutečnou spásou pro návštěvníky herních portálů cz.V případě série prázdných otočení bude možné vklad uložit. Ztracená částka bude navíc malá, což znamená, že pokud se nálada zhorší, pak alespoň rozpočet nebude příliš trpět.

Algoritmy programu

Další významnou nevýhodou je nafouknutá RTP. Jedná se o teoretické procento návratnosti. Průměr je 95%. V roce 2021se všaknovinka nemůže pochlubit ani takovým výnosem.

Hráči zároveň špatně chápou pojem"RTP". Pokud se rovná 99%, neznamená to, že zařízení nutně vrátí 99% eur ze 100 utracených. Můžete investovat 1000 Kč a vrátit méně než polovinu výsledků herní relace. Existuje šance vsadit pouze 1 € a vyhrát několik set tisíc. Takových příkladů je spousta, ale nejsou menší ztráty velkých částek.

Skriptovací software

Hrací automaty jsou často padělané kvůli jejich vysoké popularitě. Mnoho nečestných internetových zařízení umisťuje sloty na stránky, které pro hráče zjevně ztrácejí.

Jasný design a vysoce deklarovaný RTP přitahují uživatele, ale ve skutečnosti jen odčerpávají peníze, aniž by měli teoretickou příležitost vyhrát. Proto buďte pozorní k vybranému webovému kasinu a prostudujte si informace o poskytovateli hry.

Nejvýznamnější nevýhodou je závislost na hazardních hrách

Hráči z České republiky se rychle nechají unést rotací jasných kotoučů a zapomenou na čas. V některých případech zařízení tak upoutají pozornost a vědomí hráče, že sázky se stanou jeho jedinou touhou. Výsledkem je závislost, které je nesmírně obtížné se zbavit.

V roce 2021 přijímají kasina s licencí od Ministerstva financí ČR maximální opatření, aby zabránila vzniku ludomanie:  

  • umístit sekci "Zodpovědné hraní";
  • poskytnout příležitost stanovit limity pro sázky a vklady;
  • Podporarežimu vlastního vyloučení;
  • poskytovat přístup ke kontaktům organizací, které pomáhají vyrovnat se se závislostí na hazardních hrách - GamblersAnonymous,  BeGambleAware, http://www.sananim.cz/, https://www.fnhk.cz/psych.  

Navíc na stránkách online kasin v České republice je varování před vysokými finančními riziky. Ztracené peníze nelze vrátit a nikdo nebude platit náhradu.

Kde hrát sloty?

Abyste se vyhnuli podvodům a odlivu vkladů, měli byste hrát v osvědčených klubech. TOP z nejlepších online kasin v České republice podle odborníka webu SvětováKasinaOnline Ondřej Lón:  

  • Betor Casino;
  • Sopka Vegas;
  • Tipsport;
  • Náhoda;
  • iFortuna;
  • SYNOT TIP;
  • Playamo;

Každý z výše uvedených herních klubů má licenci od seriózního regulátora. Někteří získali certifikát od Ministerstva financí ČR.Všichni dodržují zásady zodpovědného hraní.   

Zákazníci se mohou spolehnout na nepřetržitou podporu. Začátečníci a pravidelní hráči dostávají ziskové bonusy, je poskytován velkorysý věrnostní program. Herní software je poskytován osvědčenými poskytovateli, kteří dodržují mezinárodní normy a zásady.

Výhry můžete vkládat a vybírat prostřednictvím bankovních  karet EcoPayz, PayPal, Trustly,  Paysafe Card, Skrill, Neteller, které jsou podporovány.